گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

زلنسکی: درگیری با روسیه در بهار اوج می گیرد

رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد مردم این کشور باید بتوانند ۳ ماهه زمستان را در نبرد با روسیه تحمل کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 05
کد خبر: ۱۶۲۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از واشنگتن اگزمینر، رئیس جمهور اوکراین معتقد است جنگ میان این کشور و روسیه به بهار سال آینده میلادی خواهد کشید.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در تازه‌ترین اظهارات خود اعلام کرده است که جنگ میان کی یف و مسکو در طول زمستان ادامه خواهد داشت و در بهار سال آینده بار دیگر اوج می‌گیرد.

در حالیکه مردم اوکراین با بحران سوخت و تأمین برق در میانه فصل سرما دست و پنجه نرم می‌کنند، رئیس جمهور این کشور از از سربازان و شهروندان خود خواست تا زمستان را تحمل کنند.

زلنسکی نیروهای روسیه را به تلاش مذبوحانه برای تصرف باخموت، شهری در شرق منطقه دونباس متهم کرد.

وی در نطق ویدئویی شبانه خود از مردم این کشور خواست تا ۹۰ روز آینده (۳ ماهه زمستان) با هم متحد شوند. زیرا به گفته وی، اوکراین در تلاش است تا زیرساخت‌های انرژی تخریب شده توسط روسیه را بازسازی کند.

رئیس جمهور اوکراین در سخنرانی خود آورد که دشمن واقعاً امیدوار است از زمستان علیه اوکراین استفاده کند. به اعتقاد زلنسکی سرما و سختی زمستان بخشی از ابزار روسیه علیه اوکراین است.

زلنسکی در این باره تاکید کرد: مهم نیست چقدر سخت است، باید هر کاری انجام دهیم تا این زمستان را تحمل کنیم. و ما تحمل خواهیم کرد. تحمل این زمستان دفاع از همه چیز است.

این اظهارات در حالی عنوان شد که بی تمایلی رئیس جمهور اوکراین به مذاکره یکی از دلایل طولانی شدن جنگ در این کشور است.

«جان کربی»، سخنگو و هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا بر این باور است که «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین در شرایط کنونی آمادگی گفت‌وگو با روسیه برای حل‌وفصل بحران اوکراین را ندارد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر